Tältat...

hej har inte hunnit uppdatera bloggen för att jag har varit och övernattat i botorp men mitt arbetslag. det var jättekul men man kunde typ inte sova och det var jätte kallt så jag sov bara i 4 timmar men roligt hade jag i alla fall med alla kompisar! Måste göras om bara att vi fick gå i 3 mil också men annars var det toppen :D

Helgen...

Helgen har varit jätte bra men har hafft ganska mycket att göra s¨å har inte hunnit att blogga men det kommer nu i stället ;) 

Fredag: Har varit och sätt på bio så Astrid fick stå idag. Jag såg på Water for elephants och det var en riktigt bra film som alla borde se! Med huvudrollerna Robert Pattison och Reese Witherspoon.

Lördag: idag red jag i paddocken lite dressyr! Hon var jätte fin och jag tränade mycket övergångar och mycket med formen.

Söndag: idag har jag varit och ridit ut i skogen på Astrid. Det gick jätte bra och hon var hur cool som hälst även fasst jag inte ridit ut med henne så många gånger...


Dressyr/hopp

Idag blev det lite blandat. tränade en liten bana i hoppningen och skänkelvikningar och lite studs. Hon gick jätte fint och vi hoppade 110 :d hon bara flög över och det kändes super. får börja att tävla henne snart hade jag tänkt ;) men får se hur det går på lite fler träningar innan vi ger oss ut på tävling.

Fotade lite idag innan jag red och mamma fotade när jag red :D <3
Dressyr...

idag blev det att rida dressyr i paddocken men Astrid. Hon var väldigt stark i början så jobbade mycket på volt så att hon lungnade ner sig. Sedan tränade jag på gallop ombyten. hon var till en början ganska springig och sparkade en hel del bakut men i slutet av övningen så var hon jätte fin! Tränade också mycket tämpoväxlingar och öppna och slutna för att stärka henne.

Hoppträning :D

Idag blev det att åka till Målbäck och hoppträna för björn!
Det gick jätte bra och hon var väldigt fin idag. Övehoppade sig lite men gick bra endå. sista rundan var jag riktigt nöjd med.  ;) <3

Bilderna ifrån träningen:
(lite suddiga men de får duga)


Sharpman idag!

Lite inköp ifrån dagen var och provbade ut sadel och lite till astrid idag :D hon var helt grym och hur lugn som hälst ;) <3

Bak och fram kydd verdus carbon gel:

Crown patriot Sadel:Dyon träns (svart) med tyglar:prestige läder:JW byxor (röda):


såld!

hej och förlåt för att jag inte bloggat på ett tag. men det har sin anledning... Avve är såld nu och åkte i veckan så det har varit ganska jobbigt men nu är det bättre för han kommer till en toppentjej som kommar ta väl hand om han och så har jag ju astrid så bloggar om henne nu i stället ;) 

kram!

RSS 2.0