Astrids schema denna vecka..

Måndag: Skrittas i 30 min.
Tisdag: trimmning på banan, lite bommar och markarbete. Ca 1 tim.
Onsdag: ett lugnare pass ( eventuellt rida ut) Ca 30 min.
Torsdag: Dressyrträning för Jossan...  1 timma.
Fredag: Vila!
Lördag: Uteritt. Ca 40 min + göra iårdning allt.
Söndag: Tävling i Mantorp (Sissliljas) 1m + 110 cm :D

You shoot me down, but I won't fall

Idag så hände det vell inte något speciellt.. Har 2 prov + läxförhör så ska vell plugga lite nu men har varit ute hos hästen ett tag. Skrittade lite istället för att hon bara skulle stå. Riktigt bra för muskulaturen. Tog även hand om våra andra hästar och smörjde även lite ;)

En bild på söta Chanell (Astrids föl)


You and me together, nothing is better.

Red min fiiiina häst idag med :D Red lite trimmning på banan. Där jag tränade mycket igång och avsaktingar för den stärkande delen. sedan hoppade jag lite studs och avslutade med 5/2.. Blev inga större höjder då jag red med fast martingal. Men blev ialla fall ett riktigt fint språng på 110.

Det jag behöver jobba på med min häst som med många andra unghästar är att stärka dem och få dem att slappna av i sprången då de kan bli spända. Min häst som är lite het med tar det lite extra lång tid med. men vi är på god väg att få till det! Riktigt kul att se lite resultat med all träning som läggs ner.

You are simply the best!

Haha dååååålig uppdatering som vanligt men har inte riktigt haft lust att blogga... vet inte riktigt varför men tror att jag inte har några direkt ideer att blogga om. Vad vill ni läsa om? ;)

Red ialla fall min lilla fina häst idag...
Hon var riktigt fin och mjuk. Tränade mycket från skritt till galopp och att hon skulle vara lyhörd. Hon var riktigt antusiastik till jobbandet idag körde även lite öppna och sluta frammot slutet.
Blir att tagga tävling nästa helg och ni kommer få bla lite planering m.m som läggs upp här på bloggen under veckan ...

IDOL!

Sitter i soffan framför idol och tänker tillbaka på dagen lite x)
Först blev det skola som vanligt ... Sen blev det att åka till stallet och göra iårdning hästen och rida ett pass i paddocken. Ganska likt det igår men med lite förvänd galopp och tempoväxlingar. Hon var lika fiiin idag som igår. En riktig pärla att rida. Red i ca 1 timma.

Sen blev det hem och göra iårdning mig så åkte vi ut till ÅRK på pay and jump. Fick springa med min lillasyster bombana med en liten envis shettis som skulle springa och bocka hela tiden hahaha.. men det blev ju rosett endå! ;D

Nu blir det att forssätta och titta på IDOL och planera lite inför helgen :D <3
Undrebar!

Red min fina häst en sväng i paddocken idag :D Hon var hur fiiin som helst. Tränade på galoppfattningar och sidvärtsrörelser. Hon var jätteledig i handen och mjuk redan från början. Red i ca: en timme.

Smorde även lite utrustning och så till helgen då det blir tävling på hemmaplan :D Några mer som ska dit?

Nu blir det att ta tag i lite läxor och kanske kolla på någon film..

Bild från i sommras när jag tävla på hemmaplan (Åtvidabergs RK)
Vila..

Idag blev det vila för hästen och jobb för mig.. Har haft så mycket med skolan den här veckan. Men nu är jag äntligen klar med allt och tänkte att jag skulle sitta här ett tag men har inte så mycket att blogga om så det får bli ett litet inlägg idag ;)


Tiisdag!

Idag var det hoppträning som gällde! Åker ju varannan tisdag ut till målbäck och tränar för en bra tränare.

Vi tränade på bana idag :D det gick jättebra och hon var hur fin som helst. Lite stark över hinderna så min tränare tyckte jag skulle hoppa lite med fast martingal. Då blev hon jätte bra och flög inte alls upp med huvudet lika plötsligt. Så i slutet hoppade jag en bra runda som kändes SUPER på 110 :) (dock får man inte tävla på fast martingal)

NY Design!

Hej på er! Var ett tag sedan jag var igång med bloggen men har inte riktigt haft motivationen eller lusten till att blogga. Kommer i alla fall försöka vara så aktiv som möjligt med bloggen i framtiden.

Min dag: Har varit helt okej. Började ju såklart med skola. Åkte sedan ut till hästen för att rida lite. Det blir ju mörkt så fort så skulle rida vid 4 men det var typ kolsvart. Aja var bara att sätta sig upp och ta ett varv i paddocken (som tur är finns ju lampor).. Hon var riktigt pigg idag och ville inte ställa igenom riktigt till höger men efter lite övertygning i sisådär 1 timma så gav hon med sig riktigt fint. Då skrittade jag av för att få en bra avslutning på det hela. Åkte sedan hem och började  ta itu med pluggandet... Ja så har vell min dag sett ut på ett ugefär x)
Bild från i sommras när vi arbetade på Skäästa :D

RSS 2.0