Vila..

Det blev vila för hästen idag efter träningen igår. Så det blir att först åka ut och mocka, borsta och pyssla lite och sedan läxor. Ja så ser vell min dag ut idag.

Blir en väldigt härlig bild från helgen :)


Tisdags hopp träning!

Var och tränade igår för björn i målbäck :D
Det gick jättebra. Vi tränade på lite linjer, avstånd och bana. Hon var mjuk och fin redan från början och bråkade inte alls idag. Hon gjorde bara runda och fina språng så det känndes jättebra. Tränade unjefär i 1,5 timma så hon blev ganska trött sedan så idag ska hon nog stå.
Här kommer lite bilder från tävlingen..
1m.
110.

Tävlingsresultat :D

Hon va riktigt fin idag. Lite stark men annars bra. Hoppade oftast riktigt fint.
1m: 4 fel. 1 ner på sista hindret. Hon blev lite lång efter kombinationen men riktigt nöjd i alla fall.
1.10: 4 fel. ett ner på andra hindret då det var en snäv sväng så hon kom aningens nära och rev men blev ändå bästa unghäst så fick rosätt.
Bilder kommer snart!

Planering..

Först och främst så börjar jag med en ridtur som jag skrev i första ilägget.

1. Rida (oftast trimma igenom och känna så att de är riktigt fräsha).
2. Smörja all utrustning.
3. knoppa eller klippa till man och svans + borsta m.m.
4. Ta fram och planera vad jag mer ska ha med mig t.ex. tecken, benskydd m.m.
5. Packa in allt i transporten + ta med foder.
6. mocka och ge kvällsmat.
7. Ta fram tecken och transportskydd.

Jag tror att jag fick med allt nu... ;D


Fixa inför tävling!

idag så har jag bestämmt mig för att ta tag i bloggningen igen ;) har ju inte haft riktigt lust eller tid för bloggningen innan. Men nu så tycker jag att jag har lite mer lust igen.

Är ju tävling i morgon så kan ju beskriva lite hur jag planerar och gör iårdning inför tävling. Men ja gör det i ett sepparat inlägg efter det här.

Idag så har jag efter tagit hand om min utrustning och fixat så red jag en sväng med. Jag red i paddocken och trimmade lite med olika galoppövningar. Först så tränade jag tempoväxlingar på fyrkanten t.ex. 7 långa och 7 korta osv. Sedan så ställde jag upp två bockar på medelinjen så att det blev tre stora cerpentinbågar som jag hoppade i galopp över. Då tränade jag på att hon skulle va i balans, gå på tygeln, va formad och att hon inte drog iväg efter bockarna. Hon var riktigt fin och positiv  till arbetet idag. Vilket var ganska konstigt eftersom jag hopptränade igår och brukar vara stel annars ... Men det var en glad tjej jag satt på idag.

Blir en liten bild på min saknade lilla busponny! :*

Tävlings resultat!

Har inte hunnit att lägga in några resultat förens nu xd Men hon var i viket fall jätte fin på tävlingen och hoppade luftiga och fina språng. Hon var ganska stark men det gör ju inget för hon är ju inte så gammal än och lär sig ju fortfarande men Hoppade riktigt bra!
1m: 4 fel, en rivning in i kombinationen. Hon rev för att vi kom lite nära och det var så snäv sväng så jag hann inte riktigt se avståndet annars finfin.
1,10m: 8 fel, 2 ner då hon blev lite för stark och ville inte riktigt ta min förhållning så hon tyckte att den farten hon hade var bra och den gick liksom i 150 km i timmen men aja fick bättre kontroll och hoppade super sen!
En riktigt bra tävlingsdag som slutade med helt okej resultat tycker jag! Nu kommer några bilder ifrån tävlingen :D

Fiix

Idag så har jag tillbringat den mesta tiden i stallet för att rida och fixa till tävlingen i morgon!
Red lite ut på fälten för att hon skulle få sträcka lite på sig. Hon var jätte pigg och tyckte det var superkul! :)
Rappesta blir det att åka till i morgon. Jag ska tävla 1m och 110 klasserna. Så nu blir det att åka till stallet och packa in sakerna och putsa och knoppa :D
Packningslista och lite bilder får ni sen!

Kväll med Eliiiiin! :D

Har inte bloggat på ett tag men har inte riktigt hafft tiden tyvärr.

Idag så började dagen i alla fall med skola. Skulle ha plojfoto och klä ut oss och gå med det hela dagen hahah Jag och några kompisar skulle va Kizz.
Idag så ska jag i alla fall sova med Elin :D Alltid lika kul! Ska ta och kolla på film och käka lite godis haha xd
Har i alla fall varit och ridit. Jag hoppade lite kombination och red lite markarbete. Hon var riktigt fin i hoppningen och tyckte det var jätte skoj!
Ska även tävla på Söndag så då blir det ju att tagga!  :D
Bilder från dagen:
Fiiiina lilla hästen:

RSS 2.0