Träningen igår!

Tänkte berätta lite om träningen igår som var hos fia! Hoppade på gräsbanan. Var HELT själv på träningen idag då de andra fått förhinder men väldigt bra gick det. Hon hoppade jättefint och jag var hur nöjd som helst med henne! awsooom tränare dessutom! Vi hoppade mest bana och lite tekniskt som hon klarade av galant. Det som hon tyckte jag skulle träna på var att rida ordentligt genom svängarna i högervarv då hon gärna böjer sig lite väl mycket när jag svänger. Skulle då trycka mycket mer med ytter skänkeln utan att sakta ner tempot så kom jag bättre till hindret. Det funkar galant nu och nu känner jag värkligen att vi är på topp!
Dagen idag har annars varit ganska jobbig då vi har haft klassturnering i brännboll och sprungit ett enormt långt spår så känner mig helt slut. Och eftersom pollen tränade igår så kan hon få vila lite idag. Ska bara ut till henne och stretcha, borsta, smörja och småfixa lite.
Frän bild från förra gången Moa och jag var i skästa och jobbade, Moa fotade då vi hoppade vattengrav! :D

Resultat!

Varm tävlingsdag idag Me. Med helt okej resultat!

110- a0.a0. 0 fel i grunden och ett slarv pet i omhoppningen! Resulterade med precis utanför placering. Riktigt fin i grunden med en bra rytm, höga och fina språng. Denna bana var ganska lätt med.

120- a0. 8 fel i fasen. Hon blev stark i och med att det är en grundomgång på tid så gasade jag lite mer. Hon rev 2 hindret och sista. Båda riktiga slarv pet men riktigt fin på de andra hinderna! Man kände verkligen att det var klass skillnad idag då 120 var mycket svårare och teknisk bana. Även denna gång resulterade det precis utanför placering! Blev några flygar språng som kändes super i alla fall och nu taggar vi om till nästa tävling. :D


Nu bär det av!
Tävling på g!

Har varit usel uppdatering under vecka. Men har haft fullt upp nu med skola och allt. Ska i alla fall på tävling till gamle by nu. Går troligtvis ganska snabbt idag då det bara är runt 20-25 st i båda klasserna så vänta er en uppdatering om hur det gick här inom kort!


Sol och bad all day long!

Har solat och badat klippt hela dagen idag! Bränt mig lite annars har det varit en underbar dag. Senare runt 8 tiden så åker jag till stallet en sväng och rider.

Vovven tyckte tydligen att hon skulle ta min saft också!!

 


Dressyr

Idag var det dressyr som stod på schemat. Red lite dressyrprogram bara för skojs skull och för att hon skulle träna på lite olika moment. Hon var riktigt fin idag faktiskt och skötte sig utmärkt! Dock lite pigg och spänd men hon har ju stått i 2 dagar ju!


Mot stallet!!

Nu bär det av till stallet då jag ska ta kort på Moa Jonsson sen bör det av till mitt stall. Mer kommer under dagen!


Helgens aktiviteter!

Helgen har bestått av roligheter och mys! Har tillbringat lördag och söndag på årk där det har varit dressyrtävlingar. Riktigt roligt att det går bra för åtvid nu och grattis till alla fina ritter! Där emot är det inget för mig då jag tycker att det är väldigt lång tråkigt!! Hästen har stått 2 dagar nu så vi får se hur krutpaketet beter sig i morgon. Har även tillbringat lite tid i solen för att påbättra min solbränna! I natt så ska jag sova hos Mois då det blir massa mys!
Dagen :)

Dagen har bestått av skola och sedan stallet! Red lite ut i skogen i det inga vädret och så. Tränade klättring och det blev mycket skritta idag!

I morgon blir det att gå upp och ta hand om stallet och sedan plugg! Lång helg vilket jag ser fram emot i alla fall!! :D


Träningen för fia!

Träningen idag gick super. Vi travhoppade lite först och sedan hade vi en tre kombination till ett kryss. Sedan hoppade vi lite linjer. Hon var superfin och hoppade riktigt runt och fint hela banan. Hoppade på normalhöjder så det var inga problem. Hon var riktigt pigg på hinder och tyckte att det var jätte kul även fasst hon har tävlat 2 dagar denna helg!

Finfin polle det där!

Träning

Påväg till träning för Fia nu då! Började dagen med Sista Mattenationella idag. Gick helt okej tycker jag! Blev en tripp till tandläkaren nu innan. Haha lika läskigt varje gång.

Mer utvärdering kommer! :)


Dagen..

Dagen har faktiskt varit riktigt okej. Efter skolan så hängde jag men Moa hem haha vi kan aldrig va ifrån varandra x) vi pluggade och kolla lite på film hann vi också! Hästen fick stå idag men snälla syster borstade henne fin i alla fall!

I morgon blir det träning för Fia. Träning ger ju färdighet så missar oftast aldrig en träning! Denna helg är det där emot ingen tävling så det blir en vilohelg för pollen men jag ska hjälpa till på dressyrtävling som klubben anordnar ;)

Hörs i morgon!


Tävlings resultat!

Jag tävlade ju som sagt igår men har inte hunnit att lägga ut något här på bloggen så gör det nu i stället.
Första 120- A0.A0 Hon var riktigt fin och lyfte super över hinderna. Hon var riktigt mjuk och böjlig och vi hittade en bra rytm och fart. I omhoppningen så tog jag inga chanser för jag tycker att det är jätte onödigt om något skulle gå fel eller så så jag fick inte så bra tid men var 0 i både omhoppningen och grunden så jag slutade på en 13 placering. :D
Andra 120- A.0 denna 120 var det alltså bara en grund omgång fast på 11 hinder och 2 kombinationer. Hittade en riktigt bra grundrytm och kunde ta lite kortare svängar eftersom hon är så "liten" och smidig. Vi kom i mål på en riktigt bra tid och slutade som 4 placerad av ca 50 starter :D
Riktigt nöjd över helgen då den bjöd på många fina rundor och en häst som var helt otroligt grym!
Lite bilder som mästerfotografen Moa har tagit :D

On the road!

Allt klart för tävling och vi rullar mot Nykyrka. :D


Dagen...

Dagen har bestått av tävling med finaste vännen!

Nu har jag gjort i ordning min polle inför tävlingen i Nykyrka i morgon. Det blir 2 st 120 klasser. En A0 och en A0.A0 :D tagga bara! Nu har jag tvättat, knoppat, putsat och duschat min häst så hon är fin i morgon då Moa följer med mig :D


Tävlingsresultat

Hallå bloggen! Tidig morgon för mig idag med. Hänger med Moa på tävling där jag ska tävla i morgon. Hann inte riktigt uppdatera när jag kom hem så här kommer gårdagens resultat nu i stället.

110- var hon super fin vi fick ett fint flyt som höll hela banan med 0 fel i både omhoppningen och grunden. Jag chansade dock inget i omhoppningen utan ville ha en fin nolla så jag var precis utanför placering. Riktigt nöjd i alla fall!

120- var hon lika fin. I grunden så var vi 0 för hon hoppade något gudomligt fint i grunden men lite för högt vissa gånger. I omhoppningen blev hon lite trött och slarva men vi kom runt med 3 ner och även där precis utanför placering.

Nu taggar vi till söndag och hoppas på lika fina nollor som min ögonsten bjöd på igår! :D


Tävling på g!

Nu blev det en tidig morgon på väg mot tävling i skogslotten :D glömde nog skriva det igår. Idag blir det 110 regional och 120 nationell med bara juniorklasser :D hur kul som helst! Uppdaterar hur det går sen! ;)

Hästen är taggad!


Torsdag!

Idag äre torsdag och sista dagen i skolan denna vecka! Härligt! Idag blir det ju först lång skoldag som väntar och sen en sväng ut till stallet för att trimma lite på banan då jag ska tävla på både fredag och söndag :D Längtar!

Mer uppdatering kommer under dagen.


Träningen för Björn!

Träningen igår för björn gick super! Hon var riktigt avslappnad och rund i sprången! Tror faktiskt att det var den finaste rundan någonsin! Hoppade en bana på 7 hinder med mycket tekniska moment som gjorde att höjderna blev lite svårare. Hon har nog aldrig hoppat så himla fint som idag och rev inte ett hinder. Älskar min häst när den lyfter på benen haha.

Nu är det snart engelska lektion och kvar har vi ps och Idrott kvar. Tagga Idrott i regnet bare! Senare idag blir det att skritta ut lite och plugga osv..

Skoola!

Hej bloggen har inte riktigt haft tid att slänga upp något här nu de senaste dagarna men hade i alla fall en awesome dag i Liseberg och va typ helt slut men idag taggar vi i alla fall eng nationella prov nu på morgonen och sen i kväll blir det träning för Björn.

 


På väg!

På väg till Liseberg nu då! :D


Tagga!

Resten av dagen så har jag tillbringat i stallet där jag tog hand om hästarna. Det fick bli att skritta en stund på fältet. Hon var ganska pigg och skulle takta hela tiden men lugnade sig till slut.

I morgon blir det att gå upp tidigt för att åka till Liseberg med fina vänner! :D


Sovmorgon :D

Today har dagen börjat med sovmorgon! Inga prov idag som tur är men en inlämningsuppgift kvar.

Ingen ridning idag. Hon får stå nu fredag och lördag. Blir en promenad idag i alla fall.

I morgon då det är lördag så far jag till Liseberg där av extra vilan för pinglan.

Hör av mig mer under dagen!

 

 


Kväller!

Som ni kanske märkt så har bloggen krånglat lite på sistone men nu ska det i alla fall inte vara några problem längr:D

Har i alla fall varit och tränat pollen för Sofia Bengtsberg! Gick super tyckte jag. Hon var lite piggelin i början men hoppa riktigt fint!

Nu ska jag nog sova så vi hörs i morgon!

 


Nationella prov!

Idag var det främst nationella prov på schemat! Det var i matte men nu är det gjort. Gick helt okej tyckte jag. Inte alls så svårt som jag föreställt mig. Ny ska jag rida ut en sväng och senare uppdatering kommer!

Härliga dag!

Började dagen med sovmorgon. Så jäkla skönt. Ännu bättre blev dagen då det var 20 grader ute :D Skulle egentligen gått upp tidigt för att hjälpa min lillasyster och springa med henne på pay'n jump i Årk men det fick jag hoppa över då vi kom hem rätt sent.

Åkte senare ut till stallet för att rida ut en sväng. Hon var riktigt pigg vilket var konstigt eftersom hon gick hårt igår men tog i alla fall en sväng i paddocken efter med lösgörande övningar. Då var hon riktigt fin!
Åkte hem för att sola och göra lite läxor.
Bild från uteritt idag med syster :D

RSS 2.0