Stan :)

Idag bär det av till stan men familjen :D blir sen att åka till scharpman och shoppa. Ska rida dressyrlektion i kväll för jossan så det blir att åka till stallet vid halv 4 och rida vid 5. Skriver om hur det gick ikväll ;)


Vila..

Igår gick det bra att rida. Men det blåste så mycket och jag red på fältet så först skulle hon bara bocka och sparka bakut men lugnade sig sen och arbetade på riktigt fint!

Idag blev det vila för hästen. Har sovit över hos en kompis inatt så åkte hem på förmiddagen och gjorde stallet och sen blev det att klippa sig. Har nog inte hänt så mycket mer idag.


Stallet..

Just nu är jag i stallet och mockar ska ta en sväng ut i skogen sen med pinglan så att hon får springa av sig lite. Blir också eventuellt en liten runda i paddocken med lite skolning i markarbetet. Skriver om sen hur det gick m.m


God jul allihopa!

God jul allihopa idag så har jag haft en underbar jul med trevligt folk! Fått fina presenter och god mat och en underbar häst! Kan det bli bättre? haha svar: nej... Riktigt underbart :D

red ju en sväng i paddocken och red dressyr. Hon var som en dröm typ och hur mjuk som helst. Sen blev det lite julmys i stallet och sen hem för att öppna fiiina presenter :D <3

Mysig uteritt :D

Idag blev det att rida ut på Astrid :D Red en sväng runt hundklubben i typ 1 tim. Konditionstränade och klättrade lite osv.. För att stärka henne främst i ryggen och övriga muskler. Haha blev en hel del bocksprång och konstiga glädje hopp inblandade med men jag satt ju kvar i alla fall x)
Bilder sedan julhoppningen i Årk

Bloggtävling hos bästa!http://moajonsson.blogg.se/2011/december/vinn-din-bild-utskriven-i-a4-storlek.html#comment

Vad som hänt idag ..

Dagen har varit riktigt bra faktiskt! har ju varit en sväng med mormor in till stan och tagit bort tandställningen :D

Sen blev det att ta något att äta och sen ut till stallet. Red en sväng i snön och myste med henne idag. Gjorde
även några lydnadsövningar för att hon skulle få jobba lite med. Red barbacka på hennes fluffiga och hala vintertecke! Snacka om att det var svårt att sitta kvar när hästen  började bocka med... hahah

Imorgon blir det björnträning i målbäck. Bilden är från förra gången jag tränade.


Idag rök tandställningen :D

Är så himla glad så att jag slänger in ett litet inlägg... haha var ju ett tag sen nu ju! ;)


Hoppning i ridhuset...

Drog en sväng ut till Årk idag med hästen. Det blev en runda i ridhuset. Tränade lite på 17, 17 och kombination. Hon var riktigt fin redan i början. Hon var även riktigt fin på övningarna med men något i undertempo och tjurade en gång men var fiiiinfiiin resten av passet.

Måste även ta och klippa hästen en dag nu i veckan. Blev typ genomsur när jag red... 

Annars har det varit en slapp vecka för ridningen. Har varigt så kallt och halt. Och så skulle det ju förståss börja snöa och vi har inte hunnit sätta på snösuloren :( men idag regnade det ju så ser om det går att rida i paddocken i morgon.

Gammal vinterbild sedan förra året, myyyyysiiiigtt!

 

Resultat..

1m. 0 fel. Kändes riktigt fin i denna klass. Riktigt frammot och pigg! Jättefin redan på framridningen och framhoppningen.
 
110. 0 fel. kändes lika fin här och bjöd superfint frammot. En liten miss av mig på ett hinder då hon kom lite nära men hon räddade situationen riktigt bra. Fin på framridning här också men lite piggare av blåsten men helt okej.

bilder kommer då jag inte fått dem av min kompis en ;)

RSS 2.0