Skåne!

Har presis kommit till skåne. Ska vara här på semester med familjen i en vecka! Rooooooligt! Har presis kommit till huset där vi ska bo.. Ganska fint i alla fall ;) Och bara 100 meter till havet. Sköööööööööönt.  Nu ska vi packa in alla saker och sedan blir det att åka in till stan och handla lite. Det ända dåliga är vädret! Det är mulet och regnar lite men helt okej ändå!

Kommer nog inte bli så tät uppdatering under veckan men ska försöka!


Tävling i Västervik!

Tävlingen i västervik gick jättebra idag! Hon var jättefin på framridningen och jag tyckte att hon var riktigt mjuk och fin!

90 cm: 4 fel. Ett pet på första hindret. Hon blev lite slarvig och tyckte att det var ganska lågt så hon släppte ner ett ben men var mycket fin rästen av banan förutom att jag fick kämpa med farten för hon var riktigt stark och ville iväg.

1m: 4 fel. Rev andra hindret. Lite samma här att hon inte riktigt lyfte på hindret men på de andra flög hon högt över så var jätte fin annars här. Men också lite stark!

Framhoppningen ;)


90 cm klassen :)


1m klassen :) (rev) 


De här bilderna får duga! xd

Jag vill ha SOL ju!

Varför kan det inte bara sluta att regna! Har typ gjort det 3 dagar i rad nu! Vill ha soooooool och bada i poooolen...  Men nehe, för det går ju inte för sig! Har bara otur nu känns det som xD

Aja sitter vid datan och har typ inget att göra! väntar på att kusinerna ska komma så tänkte blogga lite i stället ;) ALLTID lika kul! Men har varit lite dålig uppdatering nu i två veckor pågrund av att jag har varit i Västerås med BÄSTA Moa Jonsson och Emma Klaman så bättre kunde det inte bli! Var hos min hopptränare Louise Haaga och jobbade och tränade. Men nu ska jag försöka komma igång och blogga lite varje dag i stället så att ni får något att läsa ;D



Vila...

Idag så kommer kusinerna till oss och vi ska fira min lillasyster som har fyllt år. Så idag har jag inga planer på att rida + att det spöregnar här! (igen) men lite regn brukar inte stoppa mig förutom idag...

Tänkte åka till Sharpman i morgon för jag måste handla lite grejor. Det har typ gått sönder massa.. riktigt dålig kvallirte om ni frågar mig. Det som gick sönder var mina tretorn stövlar, dyon tränset, och min martingall (schockemöle) så nu blir det att laga lite grejor och köpa nytt! :D

Bild ifrån Skästa!


Hemma :D

Hemma igen efter två underbara veckor men underbara människor! ;D  Har hänt en massa skoj. har tränat gamska mycket och kommer att skriva mera om det i ett enskillt inlägg för jag her inte så mycket tid just nu. Har även hunnit ridia hästen idag, det blev ett dressyrpass idag. hon var riktigt fin och jobbade på riktigt bra! Hon var lite sur i början men mjuknade och blev helt underbar på slutet.

Här kommer en liten bild på när vi hoppade vattengrav i Skästa! Superman eller vad? haha xd




Vila..

Lördag: idag har Astrid fått vila för det spöregnade och oskade HELA dagen! fy säger jag bara. Men skulle ändå ut till stallet för att packa grejor för BÄSTA Moa Jonsson och jag ska åka  i morgon och sommarjobba 2 veckor på Skästa gård, som ägs av min tränare Louise Haaga.

När vi jobbar där så ska jag samtidigt passa på och träna för henne för det är typ 3 timmar ifrån där jag bor. Men de gånger jag tränar för henne så tränar hon på Vreta-skolan så då blir det inte så långt men det blir heller inte så ofta som jag skulle vilja träna för henne. Men nu har jag ju hela 2 veckor på mig att träna och jobba i hennes stall! :D

Bild ifrån förra gången moa och jag var på Skästa och praoade :D


Trimm i paddocken.

Fredag: idag har jag varit i stallet och ridit Astrid i paddocken. Jag tränade på att hon skulle gå avslappnat och i egen balans. Det gick jätte bra men hon var lite stark i början men mycket fin senare i övningen.
Sedan så övade jag mycket halter och skänkelvikningar som jag tränar med Jossan. Jag red också mycket galoppfattningar. I slutet så hoppade jag lite studs för att stärka hennes rygg och att hon ska vara snabb i benen. Där skötte hon sig jättebra så jag avrundade där och travade och skrittade sedan av. Red i ca: 1 timma.


RSS 2.0