Presentation av hästarna i stallet ..

Hej tänkte börja skriva lite om hästarna i stallet så att jag har något att blogga om. Det kommer att komma ungefär 1 häst i varje inlägg då de är ganska långa men om ni vill ha något att läsa så är det ju jättebra ;)

Tänkte börja lite med min häst. Astrid född 2005, ca. 163 i mankhöjd. Denna sockersöta pingla är min nuvarande häst. Morfar köpte henne när en av våra andra hästar avled. Vi köpte henne som halvåring och hon är född i småland. Alla föl som föddes på den gården blev döpta efter astrid lindgrens sagofigurer och nu hade hon som födde upp dem slut på namn så hon blev döpt efter astrid lindgren. Därav det annorlunda namnet haha.
Jag har ridit in henne tillsammans med mina tränare (mia och micke) som har hjälpt till med en del av inridningen.

Hon är efter en ganska känd hingst vid namnet Lakte’ur som är en riktigt fin dressyrhingst och en förredetta flyinge hingst.

Jag började tävla henne förra året då hon blev startklar. Hoppade första tävlingen på 80 sen har det bara gått uppåt för oss. Tävlar nu på 1.20 med bara 4 fel en så länge. Så på mindre än ett år så har vi utväcklats något så enormt. Jag började tävla henne så sent för att hon har haft föl och innan haft oturen att skadat sig så då har vi inte haft möjligheten att uväcklas på det sättet.

Detta är en häst som jag tror jätte mycket på och kommer att utväcklas ännu mer på. Mitt mål med henne i dagsläget är att fortsätta tävla stadiga 1.20 och utväcklas mer på marken innan vi går upp på ytterliga höjder.

Astrid :DRSS 2.0