Astrid kom idag!

idag kom astrid hem ifrån Louise Haaga :) roligt a´tt få rida henne igen. Red lite i paddocken 17 17 övningen och hon gick väldigt fint tycker jag! Hon hade lite överskottsenergie så¨hon var ganska pigg men mycket fin. Ni får lite nyare bilder på henne i morgon för har inte hunnit ta idag. Avve red jag lite ut på bara så att han fick röra litr på sig eftersom det är tävling i morgon. Jag ska tävla i Tollstad! Roligt som vanligt. Moa Jonnson ska också hänga med!  http://moajonsson.blogg.se/index.html

 


Astrid

Astrid kommer hem på Söndag också från Louise!! ;D roligt roligt! Har LÄNGTAT äfter det nu. Så det Blir att Börja tävla på henne med nu! :D <3333

Lite bilder på gumman:
Tävling i Tollstad med Moa!

idag följde jag med moa på tävling till tollstad! :D det gick Jätte bra för henne och hon kom runt banan med stil! BRA gjort gumman! Avve fick stå idag så rider jag lite i morgon.
http://moajonsson.blogg.se/

Nya hinder kom idag också! Blir nog lite foton pådet i morgon.

Lite foton från dagen:


HISS!!

Hissar dessa vackra pannband! Älskar dem har 2. Man kan bara inte motstå dem! Eller vad tycker ni?
Det enda dåliga är bara att stenarna kan lossna och att de är ganska dyra! Men passar alla sorters hästar + att det inte behöver vara schwarowski för de billiga oäkta är mycket fina också ;).! Men jag gillar de äkta mer ellr hur tycker ni? :DElin ;)

idag vaknade jag upp hos elin ;D roligt som vanligt hade vi. Vi typ fotade och lite (Bilderna nedan bland annat). Sen blev det att åka ut till hästarna och rida lite. Det blev att rida ut lite först och sedan lite trimm i paddocken. Red med det 3-delade bettet idag och han gick super!

Lyckad dag idag tycker jag! ;D

LOV!

Skönt med Lov nu tycker jag ;D har verkligen längtat och nu går tiden bara för fort! extremt fint väder idag så det blev att rida ut lite på Avve. Roligtroligt! Han var pigg som vanligt och bockade hihi tur att jag sitter kvar! Sen blev det hem och sola en stund och nu sitter jag här ;) Slapp dag känner jag så får se om jag tar och ut o springer lite sen. 

Bild på Avve och mig sen förra året ;)

 


Tävling!!

idag var det tävling i Söderköping :D tävlade:

 L:C: A.0 A.0. 0 fel i grunden och 4 i omhoppningen. Jag hade hoppat 2 hindret i grunden när han stannade typ 7 m innan 3dje hindret men fick fram honnom och han hoppade jättefint på allt ihop. När jag kom till omhoppningen så trodde jag att jag hade 4 fel så jag gjorde en stor volt men dommaren sa ingen ting så det var då jag fick 4 fel ;)<33

L:B: A.0. Stannade i startlinjen som han typ gjorde i L:C men jag gjorde en volt så att vi inte skulle krascha för jag tyckte det var lite nära hindret. men jag kom runt banan jätte fint sen! det var Mountain hors ponny cup också. Jag fick 51 poäng av 64 och -2 för de 4 felen så jag slutade på 49 poäng och kom 2.a i stilen och 6.a med de 4 felen i A.0 ;D

Toppendag idag men hade tyvär inga bilder ifrån dagen så det kommer andra bilder ifrån samma ställe som jag tävlade nu men från förra året :) <333


Toppen ponny!

idag blev det att åka till Målbäck och träna för Björn! ;D alltid lika kul och mycket trevligt folk. Idag tränade vi på bana eftersom de flästa skulle tävla i helgen (inklusive mig) :D Det gick super och han skötte sig jätte bra! Älskar dig Avve!

Blev en bild från Söderköping ;D


Vila!

idag fick avve vila ;)


Mia träning :D

hej och förlåt för att jag inte har bloggat på ett tag men har hafft fullt upp på senaste tiden med skolarbete och hästarna och det måste ju gå först!

Men idag så har jag varit och tränat med Avve på örsätter för Mia. Det gick superbra och han var väldigt fin! vi tränade mycket på att hästarna skulle vänta och inte rusa ivåg och att de blev lösgjorda. De övningar vi jobbade med för lösgjordheten rekomen derar jag mycket. vi gjorde så att vi överställde dem åt båda håll i trav och gallop och att de då skulle ta våran innerskänkel och inte välta innåt. Det gick super och så hoppade vi en bana på omkring 1.20! han bjöd väldigt fint idag med så det gick jättebra!!

Här kommer några bilder från dagen:

Fredagsmys!!

Idag hade jag sovmorgon! sköööönt. sen blev det ju skola och efter skolan blev det att åka ut och rida Avve lite i paddocken. Jag hoppade lite idag och han kändes väldigt fin och glad mot hinderna. I morgon kommer det också en ifrån Stockholm som ska kolla på han. Hoppas de gillar honom! Vet inte direkt om det blir några mera tävlingar på gubben men vi får vell hoppas! i sånna fall är det clearonder i Tollastad som jag vill åka på med det beror ju helt på om dom vill köpa han eller inte! annars har det varit en bra dag idag i alla fall tycker jag. får se om jag åker till moa sen med!! kulit kulit!!

Här kommer en bild från en Björn träning :D<33


RSS 2.0