Tävling!

Igår så var jag på tävling i Nykyrka som ligger i Motala :D Jag debuterade 110.. Hon var riktigt fin i framridningen i båda klasserna och var jättemjuk och lydig!

1 m: 0 fel och rosett :D tävlar ju fortfarande avd B eftersom hon bara är 6 år. Riktigt fin. Några små missar av mig 2 gånger men som vanligt så räddar mig älskling mig ;D

1,10 m: Debuten startade med 0 fel! Riktigt fin, över hoppade sig ganska mycket med gud vad kul hon tyckte det var! Inga missar från varken mig eller hästen.. en riktig toppen runda som såklart slutade med rosett :D Samma med avd B här med såklart ju!

Bilder kommer så snart Elin skickat dem :)

Skritta

Idag blev det att gå upp vid halv 10 och åka te stallet. Tänkte ta det lite lugnare idag så det blev att skritta en sväng barbacka. Riktigt mysikt faktiskt tills jag hörde en älg stå och gapa och då vände jag kan jag säga! fyyyy.. men som tur var så mötte jag den aldrig...  Så vi gick på fältena i stället och tog en liten lugn skritt tur där i stället! :)


Uteritt med Moa!

Idag så tog jag lite sovmorgon och sen blev det ut till stallet. Moa hängde också med och red Filur ;D
Vi red på lång gärdena och körde lite konditions träning. Astrid var jättefin när vi red fram och jätte mjuk efter gårdagen men ändå pigg!
När vi började att galoppera så var hon lugn och fin men sen så sparkade hon helt plötsligt bakut och började att bocka massa! hahah aja fick kontroll efter ett tag i alla fall... Så hon var lika glad och positiv som vanligt till arbetet idag :D
Bilden är sen vi var och jobbade i Skästa!

Hoppningen :D

Hopptränade ju idag. Det blev mycket markarbete med linje och inlägg med volter. Snäva och kontrolerande svängar och "korekta" vägar med energisk galopp, att de ska vara runda och jobba under sig och mycket byta galopp, haha inte det lättaste om ni frågar mig.

Redan på Framridningen var hon mycket mjuk och följam och lydig. Jag värmde upp med lite halter och växla galoppen. Och ha mycket energi i galoppen och inte låta henne bli lång eller slöa med bakbenen.

När lektionen började så var hon helt fantastisk och RIKTIGT fin! så hon var en mycket duktig flicka idag :D Hon skötte sig jätte bra och vi jobbade fint tillsamans.

Taggar nu till tävlingen på Lördag, i Nykyrka då det blir debut på 110 :D


Träning! :D

Hejsan, har varit väldigt dålig uppdatering de senaste veckorna så har bestämt att ta tag i bloggen igen!

Idag blir det hoppträning i Målbäck för björn. Lika roligt som vanligt hoppas jag! Så nu blir det snart att åka till stallet och göra iårdning min häst och sen träna vid halv 6..

Skriver senare om hur det gått osv..


Blir en liten Fail bild som jag bjuder på xd


Moa här!

Hej på er, det är Moa från www.moajonsson.blogg.se som skriver! Jag tyckte att Patricias blogg behövde uppdateras eftersom hon själv inte uppdaterat sen hon var nere i Skåneland på semester. Men börjar ni kommentera bloggen lite flitigare så kanske hon börjar uppdatera som normalt igen? ;)

Tänkte bjuda på två gamla bilder på Patricia och mig, så titta och njuut! :D
Puss och kram, www.moajonsson.blogg.se

RSS 2.0