Rolig DAG!..

Riktigt slö uppdatering på sistonde men jag har haft så mycket nu på sista tiden så då går bloggen i andra hand...
Tur att det är lov snart i alla fall! :D
Idag så har Jag haft sovmorgon till halv 11! gött sen så har vi haft livräddning i simmhallen! Hahaha det gick ju bra för Linn och mig tillslut i alla fall :))
Sen så blev det att åka te stallet och rida i mörkret.. Har blivit så fruktansvärt mörkt nu på sista tiden men tur att det finns lampor ialla fall. Så jag tog det lite lugnt med pållen och jobbade bara över en liten bock och gjorde henne ordentligt lösgjord. Sedan så red jag mycket öppna och sluta. Det gick jättebra och hon var superfiiiin.

Dålig uppdatering!

Dålig uppdatering! Har inte riktigt hafft tid att uppdatera men har haft massa med skolan så har inte riktigt haft tid.

Fy för höst!

Ja dagen började ju inte sådär superbra. Steg upp för att åka till stallet och det var bara 4 grader ute! :o fy men aja vad gör man inte för sina hästar x)

Vad jag gjort idag:
 • Ridit Astrid.
 • Mockat.
 • Smörjt.
 • Ridit Filur.
 • Gjort fint och städat i bland mina grejor.
 • Puggat i 4 timmar! ;O
Astrid: Red en sväng på fältena. Ställde inga större krav mer än att hon skulle gå i form och i det tempo jag ville hålla. Hon var ganska pigg och dragig men lyssnade fint i slutet. red i ca 45 min.
Filur: Idag blev det ett dressyrpass på lillen. Han var jätteduktig och mycket fin men efter som han inte är igång ordentligt så red jag bara i 30 min. Tränade lite tempoväxlingar och halter.

Ridpassen :D

idag så red jag 2 hästar. Red både min lillasysters C-ponny och min häst :D
Astrid: Dressyrpass idag. Ganska lätt med tempoväxlingar och öppna och slutna. Red henne i ca: 1 timma. Hon var riktigt fin idag och väldigt lydig.
Filur: Red ju min lillasysters c-ponny också. Red ett kortare dressyrpass i och med att han inte är fullt igång men har tänkt sätta igång han helt nu. Han var superfin och jätte lydig. Jag krävde inte lika mycket av han som jag gör av Astrid. Men att han skulle gå på tygeln och lyssna på mig hela tiden tränade jag på.
En liten bild på Filuren :D
Hahahaha bus ponny? x)

Dålig uppdatering!

Har inte riktigt haft tid att uppdatera bloggen på sitone...
Ska göra idag:
 • Plugga.
 • Mocka.
 • smörja allt läder, med andra ord hundra saker.
 • borsta och göra hästen lite snygg.
 • rida ett dressyrpass i paddocken.
 • hem och plugga igen.
Ja så ser vell min dag ut idag. Skriver mer om ridningen sen och så. ;)
Bild sen finalen i Strömsholm, saknar dig älskling!

There are not many things in life so beautiful as true friendship, and not many things more uncommon.

Måndag: Idag var det dags för en uteritt. Red ca: en timma. När jag rider ut så tränar jag även där. Jag ser till så att hon går i form och jobbar under sig så att hon bygger muskler även där. I backarna så Jobbar jag tempoväxlingar och i nerförsbackarna öppna och slutna (inga branta backar). Hon var jätte pigg idag och tyckte det var enormt kul att få komma ut lite. Men jobbade ändå bra.
Tisdag: Idag så körde jag dressyr/markarbete. Red i ca: 1,5 timme. Jag körde ett intensivt pass med olika övningar som jag fått tips om av mina tränare. I dressyren tränade jag på tempoväxlingar och öppna och slutna. I "hoppnngen" så fokuserade jag på att hon inte fick gå iväg som ofta händer och att hon skulle hoppa runda och fina språng. Red på det vanliga tredelade bättet idag så hon var ganska stark men mjuk och fin, jätte fin i slutet.

Kalas..

Idag står det kalas med släken på schemat.. Blir nog att ta en sväng förbi hästen med nu på förmiddagen och sen hem för att göra sig iårdning. Rider nog lite på fältena idag så hon springer av sig ordentligt och inte står emot så mycket när jag börjar med det jobbiga. Hon gick ju ett ordentligt pass igår så hon har nog lite träningsvärk x)
Bilden är sen jag tävlade 2.a gången i Nyckelryttarna :D

Markarbete :D

Idag var det markarbete som stod på schemat. Tränade lite på att hoppa på cerpentiner osv.. Hon var skit fin hela tiden. Lite stark efter som jag red på det vanliga 3 delade bettet men helt okej. Hon jobbade på med både bra atityd och var lyhörd.
Nu är Elin här och vi har varit och tagit lite bilder :D

RSS 2.0